Kannatusjäsenyys

Kronoksen vuosikokouksessa keväällä 2022 hyväksyttiin kannatusjäsenyyden käyttöönotto. Kannatusjäsenyydellä tarkoitetaan sitä, että oikeuskelpoinen yhteisö tai henkilö voi halutessaan tukea Kronos ry:n toimintaa 20 € suuruisella kannatusjäsenmaksulla. Kannatusjäsenyys on määräaikainen, ja se on kalenterivuoden mittainen, eli esimerkiksi 1.1.2024–31.12.2024.

Kannatusjäsenellä ei ole äänioikeutta Kronoksen kokouksissa, eikä oikeutta osallistua Kronoksen jäsenistölle suunnattuihin tapahtumiin. Kannatusjäsen kuitenkin saa osallistua Kronos ry:n vuosijuhliin sekä erikseen kutsuttaviin tapahtumiin, kuten alumnisitseille. Näihin tapahtumiin kannatusjäsen voi osallistua jäsenhintaan yhtälailla muiden jäsenten tavoin.

Tiedätkö yhdistyksen tai henkilön, joka haluaisi mahdollisesti tukea Kronosta ja Helsingin yliopiston historian opiskelijoita? Oletko kenties historia-alumni, jolla on rakkaita muistoja entisestä ainejärjestöstäsi ja haluaisit tukea Kronoksen toimintaa? Vai haluatko muuten vain ryhtyä meidän kannatusjäseneksemme? Loistavaa, jos näin on!

Ohjeet kannatusjäseneksi liittymiseen:

1. Maksa jäsenmaksu Kronos ry:n tilille tilisiirtona.

2. Ilmoita Kronos ry:n taloudenhoitajalle kannatusjäsenmaksun suorittamisesta, ja ilmoita sen lisäksi täydellinen nimesi, kotipaikkakuntasi sekä sähköpostiosoitteesi.

Taloudenhoitajana toimii vuonna 2024 Karoliina Mikkonen karoliina.mikkonen (at) helsinki.fi

Maksutiedot

Maksun suuruus: 20 €, kertamaksu

Saaja: Kronos ry

Tilinumero: FI55 6601 0001 0044 72

Viitenumero: 1025