Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Linnanvaihto 2019

13 joulukuun, 2019

Kritiikin ja Kronoksen yhteinen linnavaihtoprojekti saa jatkoa tänä vuonna Turun linnassa! Linnassa järjestetään järjestöjen jäsenille 13.12. yksityinen opastettu kierros menneisyyden joulupöytien maailmaan. Kierros alkaa kello 15 ja kestää noin tunnin.

Kierroksen hinta on viisi euroa, mutta se voi laskea, mikäli kierrokselle saadaan runsaasti osallistujia – houkuttele siis kaverisikin mukaan! Osallistumismaksu maksetaan käteisellä paikan päällä, joten varaa rahaa mukaasi. Muista ottaa mukaasi myös Hol-tarralla varustettu opiskelijakortti tai muuten joudut maksamaan kierroksen lisäksi myös sisäänpääsymaksun linnaan.

Kierrokselle mahtuu 25 henkilöä, joten ilmoittaudu ennakkoon 10.12. mennessä. Tämä on myös viimeinen peruutuspäivä. Huomaathan, että ilmoittautuminen on sitova ja mikäli et peruuta osallistumistasi viimeiseen peruutuspäivään mennessä joudut maksamaan osallistumismaksun.

Ilmoittautua voit heti oheisen linkin kautta:
https://forms.gle/7hJVZfphgPc3jEaX8

Kierroksen lisäksi voit halutessasi tulla tutustumaan nykyhetken (joulu)ruokapöytiin, kun käydään kello 12.30 aikaan yhdessä syömässä jossakin ihanassa Unican ravintolassa. Jos jossakin on kyseisenä päivänä jouluruokatarjoilu mennään sinne, muussa tapauksessa Assarille 😀 Tavataan ruokailua varten joka tapauksessa Assarin edessä, josta lähdetään myös sitten yhdessä kävelemään Turun linnaa kohti viimeistään kello 14.

Mahdolliset kysymykset ja muut terveiset voi lähettää osoitteeseen krnurm@utu.fi

Tiedot

Päivämäärä:
13 joulukuun, 2019
Kotisivu:
https://www.facebook.com/events/413835495940727/

Järjestäjät

Kronos ry
Kritiikki ry

Tapahtumapaikka

Turku
Turku, Suomi + Google Map

Jätä kommentti