Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Fuksisitsit

4 syyskuun, 2019 @ 8:00 am - 11:30 pm

Lämpimästi tervetuloa rakkaat fuksit! ❤

Kronoksella sekä Historicuksella on kunnia toivottaa teidät tervetulleiksi yliopistoon ja siten myös osaksi opiskelijaelämää. Mikä olisikaan parempi tapa tutustua tähän kovasti hypetettyyn elämäntyyliin kuin sitsit. Näin ollen Kronos ja Historicus järjestävät perinteiset fuksisitsit keskiviikkona 4.9 Uudella Ylioppilastalolla. Cocktailtilaisuus alkaa 18:30 ja pöytiin siirrymme klo 19:00.

Aikaisempia Bilepoikia sekä Wikipediaa lainaten: ”Sitsit ovat pohjoismainen akateeminen pöytäjuhla, joissa syödään, lauletaan juomalauluja ja pidetään puheita sekä joissain tapauksissa seurataan myös ohjelmaa. Sitseillä nautitaan kolmen ruokalajin illallinen, jonka päätteeksi tarjoillaan kahvi ja jaloviinaryyppy tai punssi.” Muistathan, että sitseistä voi nauttia myös ilman alkoholia!

Tapahtuman on tarkoitus olla hauska, rento sekä mieleenpainuva (viimeistä ei kuitenkaan voida taata), jonka vuoksi on erityisen tärkeää, että jokaiselle uudelle sitsivieraalle tarjotaan mukava sekä turvallinen pyllähdys uusiin tapoihin. Tulethan siis nauttimaan avoimin mielin huikeasta illasta uusien ja vanhojen ystävien kanssa sekä laulamaan äänesi käheäksi.

Vanhalle opiskelijalle👵🏻: Koska kyseessä ovat fuksisitsit, onkin erityisen tärkeää, että jokainen halukas fuksi pääsee osallistumaan. Tästä johtuen vanhoille on paikkoja rajoitetusti, joten olethan nopea ilmoittautumisen kanssa!

Ilmoittautuminen alkaa keskiviikkona 21.8. kello 12 oheisen linkin kautta: https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/99260/lomake.html

(Kronoksen bileblondit järjestävät harjoitussitsit tiistaina 3.9 klo 17 alkaen Humanistiklusterilla. Huom: Tapahtuma on valitettavasti vain fukseja varten, joten jos olet vanhempi opiskelija, sinulle voidaan järkätä henkilökohtainen opastus tarpeen vaatiessa.)

Uuden ylioppilastalon A-rappu ei valitettavasti ole esteetön tila. Lisätietoja voit kysyä oman ainejärjestösi yhdenvertaisuusvastaavalta (tuukka.s.korhonen@helsinki.fi 0407200299).
Tapahtumassa noudatetaan turvallisen tilan periaatteita! (http://www.humanisticum.fi/wordpress/wp-content/uploads/2016/08/Humanistiklusterin_turvallisen_tilan-periaatteet.pdf)

MITÄ? Kronoksen ja Historicuksen fuksisitsit
MISSÄ? Alina -sali (Uusi ylioppilastalo, 3. krs, Mannerheimintie 5 A)
MILLOIN? ke 4.9. klo 18.30
MITÄ MAKSAA? Alkoholillinen kattaus 12€, alkoholiton 11€
PUKUKOODI? Pikkumusta/cocktail
MIKSI? FUKSIT OVAT RAKKAUS ♥

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Tiedot

Päivämäärä:
4 syyskuun, 2019
Aika:
8:00 am - 11:30 pm
Kotisivu:
https://www.facebook.com/events/364802931108248/?notif_t=plan_edited&notif_id=1565991567111086

Järjestäjä

Kronos ry

Tapahtumapaikka

Alina-sali, Uusi ylioppilastalo
Mannerheimintie 5 A
Helsinki, Suomi
+ Google Map

Jätä kommentti